O nama

Mi smo NS Krug!

Okupili smo najbolje na jednom mestu, sa željom da ponudimo novu vrednost i novi doprinos obrazovanju i kulturi! Naši saradnici su nezavisni u sprovođenju sopstvenih ideja, kreiranju kurseva, izvođenju obuka, realizaciji projekata, izdavaštvu, jednom rečju - dovođenju obrazovanja i kulture na nivo pojedinca. Mi se bavimo pojedincem, i važno nam je kako pojedinac vidi svoju ulogu u obrazovnim i kulturnim procesima.

Upoznajte članove našeg tima:

dr Marija Bjelica

Marija Bjelica je doktor filoloških nauka, profesor srpske književnosti i jezika, osnivač i direktor NKOK.Radno iskustvo: OŠ ,,Jovan Grčić Milenko", ,,Žarko Zrenjanin" i Srednje škole ,,Hipokrat" i ,,Sveti Nikola."Učesnica brojnih stručnih seminara i naučnih skupova. Njen način rada je sistematičan i ciljan, uz primenu inovativnih, interaktivnih nastavnih metoda.

Radmila Nikolić, MSc

Radmila je profesor fizike.Obrazovanje: Prirodno-matematički fakultet, odsek Fizika.Osim u NKOK-u, radi i u OŠ ,,Branko Radičević" u Maradiku.Poseduje iskustvo u nastavi fizike za osnovnu i srednju školu.Svoj stil rada opisuje kao sistematičan i temeljan, a najveći uspeh su joj zadovoljni učenici kojima je fizika postala predmet koji shvataju.

Sanja Savković

Sanja je predavač na predmetima biologija i hemija.Obrazovanje: Medicinski fakultet, odsek Farmacija.Poseduje dugogodišnje iskustvo u nastavi hemije za osnovnu, srednju školu i fakultet.Svoj stil rada opisuje kao efikasan i mentorski, smatrajući da je, uz pravog nastavnika, svako talentovan za hemiju.

Ivana Spasojević

Ivana u NKOK predaje matematiku.Obrazovanje: Prirodno - matematički fakultet, odsek Matematika (profesorski smer).Poseduje višegodišnje iskustvo u držanju časova matematike učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima.Svoj stil rada opisuje kao metodičan i detaljan, podvlačeći da matematika može biti laka i zabavna uz odgovarajući pristup i sistem.

Marina Tauz

Marina je pedagog sa dugogodišnjim iskustvom koja osmišljava i realizuje interaktivne radionice i kurseve: ,,Mirno rešavanje sukoba" , ,,Nauči da učiš" , ,,Brzo čitanje" i ,,Kad porastem biću..."

Marko Petrović

Marko je predavač nemačkog jezika, orjentisan na individualni pristup i postignuća učenika. Njegov način rada polaznici opisuju kao savršen spoj konverzacije i teorijskih znanja.

Marija Beić

Marija Beić je naš stručni saradnik.Po obrazovanju je master profesor srpske književnosti i jezika, a u Novosadskom kulturno-obrazovnom krugu radi u izdavaštvu.

Nevena Mučalović

Nevena Mučalović je predavač ruskog i engleskog jezika. Nevena je omiljena od strane svojih učenika 5-75 godina, koliko ima najstariji polaznik naše škole. Izdvojila se jedinstvenim pristupom, visokim nivoom posvećenosti i ljubavlju prema svom pozivu.
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image