Kursevi

Dizajn za postizanje cilja

Odaberite cilj i upišite neki od naših brzih i efikasnih kurseva da biste ga postigli. Kursevi se izvode kao individualni, ili poluindividualni (grupe 3-5 polaznika). Ako se prepozna cilj, odabere jasan metod koji pruža neki od naših kurseva, ostvarivanje cilja više nije stresno! Podrška na bilo kom putu je izuzetno važna; iako je postignuće samo vaše, dobar mentor je katalizator tog procesa!

U jednom kursu, na jednom mestu, pripremite se za polaganje prijemnog ispita za srednju školu. Matematika, srpski jezik, fizika, hemija, biologija, geografija, istorija - ciljano i efikasno, sa stručnim predavačima iz tih oblasti. Mi definišemo mapu puta - tako da stignete da pripremite prijemni od početka do kraja, i bez stresa ostvarite upis željene srednje škole.

Priprema za fakultet

Prijemni ispit za fakultet može biti veliki, nekada i nepremostiv izazov. Naši predavači sa akademskim iskustvom na najvišem nivou mogu vam pomoći, kroz pripremni kurs, da uspešno položite prijemni ispit na pojedinim fakultetima. Kontaktirajte nas za više detalja.

Programiraj svog robota

Prvi susret dece sa svetom informacionih tehnologija i programiranja treba da bude što je moguće zanimljiviji. Osmislili smo efikasan vikend-kurs na kome deca osnovnoškolskog uzrasta, kroz igru sa robotićem Kozmo i programiranjem u programskom jeziku Scratch, uče osnove ovih oblasti. Takođe, roditeljima nudimo uvid u potencijal deteta za dalje usmeravanje.

Odaberite odgovarajući kurs srpskog jezika za strance i prilagodite se veoma brzo novom okruženju i savladajte jezik na različitim nivoima, od početnog do profesionalnog.


Škola novinarstva

Kursevi jezika za sve uzraste