Kursevi praćenja gradiva za osnovnu i srednju školu

U jednom kursu, na jednom mestu, pripremite se za polaganje prijemnog ispita za srednju školu. Matematika, srpski jezik, fizika, hemija, biologija, geografija, istorija - ciljano i efikasno, sa stručnim predavačima iz tih oblasti. Mi definišemo mapu puta - tako da stignete da pripremite prijemni od početka do kraja, i bez stresa ostvarite upis željene srednje škole.

Priprema za fakultet

Prijemni ispit za fakultet može biti veliki, nekada i nepremostiv izazov. Zato je važno pripremiti se na vreme i odabrati pravog predavača. 

Naši predavači sa akademskim iskustvom na najvišem nivou mogu vam pomoći, kroz pripremni kurs, da uspešno položite prijemni ispit na pojedinim fakultetima. Kontaktirajte nas za više detalja.

Programiraj svog robota

Prvi susret dece sa svetom informacionih tehnologija i programiranja treba da bude što je moguće zanimljiviji. Osmislili smo efikasan kurs na kome deca osnovnoškolskog uzrasta, kroz igru sa robotićem Kozmo i programiranjem u programskom jeziku Scratch, uče osnove ovih oblasti. Takođe, roditeljima nudimo uvid u potencijal deteta za dalje usmeravanje.

Odaberite odgovarajući kurs srpskog jezika za strance i prilagodite se veoma brzo novom okruženju i savladajte jezik na različitim nivoima, od početnog do visokog (A1 - C1). Akcenat je na konverzaciji.

Kurs je moguće pohađati individualno, poluindividualno (2-4 polaznika) ili grupno (5-7 polaznika) na engleskom, ruskom, španskom ili nekom od jezika koji se uče u školi.  Udžbenici, kao i sav materijal su obezbeđeni. Na kraju kursa i položenog testa, polaznici dobijaju serfitikat o savladanom nivou jezika.


Škola novinarstva

Ukoliko želite da naučite tajne novinarskog zanata - na pravom ste mestu. Nudimo vam sveobuhvatan kurs, razvijanje teorijskih i praktičnih veština, kroz rad u školi i na terenu, posetu novinarskim redakcijama i razmenu iskustava sa afirmisanim novinarima.

Ako vas zanima književnost, volite da pišete ili imate već rukopis, naš kurs/individualni časovi kreativnog pisanja poezije ili proze, će vam pomoći da ostvarite svoj pun potencijal. Na kursu ćete se upoznati sa teorijskim okvirom, naučiti da ideju pretočite u pesmu, priču ili roma, to jest- zaista naučiti da pišete.

Kursevi jezika za sve uzraste