Kreativno pisanje

Probudite svoju kreativnost!

Kurs kreativnog pisanja poezije ili proze pomaže vam da razumete književnost, kreativno se izražavate i naučite da pišete. Ako se pitate šta je to kreativno pisanje poezije ili proze, ovo je prilika da saznate više o tome.

Kurs kreativnog pisanja poezije je odličan način da istražite svoju kreativnost. Naučićete kako da pretočite svoje misli i osećanja u predivne stihove i priče. Bez obzira na to da li ste već iskusni pisac ili potpuni početnik, ovaj kurs je pisan za vas.

Šta je to što kreativno pisanje poezije i proze čini posebnim? To je pisanje koje ide izvan granica običnog. Na kraju, vi ćete razumeti da je pisanje mnogo više od reči na papiru. To je način izražavanja vaše unutarnje dubine, emocija i maštovitosti.

Ovaj kurs kreativnog pisanja poezije ili proze ne samo da će vam pomoći da razvijete tehničke veštine pisanja, već će vam otvoriti vrata ka bogatom svetu književnosti. Upoznaćete se sa različitim književnim žanrovima i autorima, što će vam omogućiti da bolje razumete šta je to što vas inspiriše i kako da to prenesete u svoje delo.

Sada, možda se pitate: "Kako bi kurs kreativnog pisanja poezije mogao da mi pomogne da naučim da pišem?" Ovo je pitanje koje mnogi postavljaju. I odgovor je jednostavan - ovaj kurs će vam pružiti praktične veštine i tehnike koje će vam pomoći da razvijete svoj glas kao pisac. Naučićete kako da postavite scenu, razvijete likove i stvorite dinamičnu radnju.

Ono što je posebno važno jeste da ćete ovde imati priliku da stvarate, eksperimentišete i istražujete. Kreativnost ne poznaje granice, i ovaj kurs će vas podstaknuti da istražite ono što vas pokreće i da se izrazite na način koji je jedinstveno vaš.

Kada završite kurs kreativnog pisanja poezije ili proze, bićete spremni da se upustite u svet kreativnog pisanja sa samopouzdanjem i veštinama koje ste stekli. Čak i ako se već bavite pisanjem, ovaj kurs će vam pružiti nove perspektive i tehnike koje će obogatiti vaše pisanje.

Da sumiramo, kurs kreativnog pisanja poezije ili proze je prilika da istražite svoju kreativnost, razumete književnost na dublji način, i naučite kako da pišete na način koji će vas izdvojiti. Ako ste ikada sanjali o tome da postanete pisac ili jednostavno želite da poboljšate svoje veštine pisanja, ovaj kurs je pravi izbor za vas.

Kako bi se prijavili za kurs kreativnog pisanja poezije ili proze, kliknite ovde. Ne čekajte, vaše putovanje ka kreativnom pisanju počinje sada!Pun naziv kursa: 

Kurs kreativnog pisanja

Trajanje: 48 časova, 1 puta nedeljno po 90 minuta

Opis kursa:

Polaznik se na početku odlučuje za kreativno pisanje poezije ili proze. Pohađanjem izabranog kursa, polaznici stiču teorijska znaja iz nauke o književnosti, (teorija, književna kritika, istorija književnosti) ali i praktična kroz pisanje na odabrane teme. Na kraju, polaznici su osposobljeni da napišu svoju prvu knjigu.

Teme kursa: 

Teme kursa obuhvataju: teorijske osnove, podela književnosti po epohama, šta je potrebno za pisanje originalnog teksta; uloga mašte i emocija; kako napisati originalnu i zanimljivu priču; pisanje priča, pesama; kako pronaći svoj stil.

Ishodi učenja: 

Pored toga što kurs generalno razvija maštovitost i talenat kod polaznika, po završetku kursa polaznik će bolje razumeti književnost i stvaralaštvo, veštinu prenošenja emocija, stilove, tehnike i postupke. 

Način organizovanja nastave: 

Nastava je interaktivna i održava se u manjim grupama ili individualno.

Provere znanja: 

Domaći zadaci, pisanje priča /pesama.