Španski jezik

Kurs prilagođen vašem znanju, uz prethodnu proveru znanja

U potrazi za pravim kursom jezika? Ne tražite dalje!

Dobrodošli na našu platformu za obrazovanje, gde se vaše učenje jezika transformiše u uzbudljivu avanturu! Naš cilj je da vam pružimo potpuno prilagodljivo iskustvo učenja, gde možete ostvariti vaše jezičke ciljeve korak po korak.

Prilagođeni Kursevi Jezika za Sve Nivoe Znanja

Znamo da svako ima svoj jedinstveni put u učenju jezika. Zato vam nudimo paletu kurseva prilagođenih vašem trenutnom nivou znanja. Bez obzira da li ste potpuni početnik ili već imate neko predznanje, naša ulazna testiranja će precizno odrediti koji nivo jezika najbolje odgovara vama. Kroz našu proveru znanja, identifikujemo da li ste na nivou A1, A2, B1 ili B2, kako bismo vam omogućili da napredujete sa samopouzdanjem.

Bogata Ponuda Kurseva

Imamo bogatu paletu kurseva španskog jezika, prilagođenih svakom od nivoa. Od A1 do B2, naši kursevi vam omogućavaju da istražujete jezik korak po korak. Ako želite osnovnu komunikaciju, naši kursevi A1 i A2 su pravi izbor. Ako ste spremni da proširite svoje veštine i razumevanje jezika, kursevi B1 i B2 su tu da vas izazovu. Bez obzira na nivo, naši kursevi su dizajnirani da vam omoguće da se izrazite na jeziku kao pravi govornik.

Otkrijte Vaš Put do Jezika

Kroz redovne provere znanja i testiranja, naš tim vam pomaže da pratite svoj napredak i postignete jezičke ciljeve. Da li želite da usavršite svoj španski jezik ili da dodate engleski jezik i postanete višejezični? Naši kursevi su tu da vas podrže na vašem putu.

Ostvarite Svoje Ciljeve sa Našim Kursom Španskog Jezika

Kada želite da se osećate kao kod kuće u španskom jeziku, naš kurs prilagođen vašem nivou znanja je ključ. Naučite jezik za svakodnevnu komunikaciju, bilo da planirate putovanje u Španiju ili poslovni sastanak sa španskim govornicima. Naš tim stručnjaka će vam pružiti podršku i motivaciju tokom ovog puta.

Započnite Vašu Jezikualnu Avanturu Danas!

Zašto čekati? Sada je pravo vreme da odaberete odgovarajući kurs i započnete vašu jezičku avanturu. Bez obzira da li je španski jezik A1, A2, B1 ili B2, mi smo tu da vam pružimo sve što vam treba da se osećate kao pravi govornik. Vaša budućnost u jeziku je samo klik daleko!

Neka učenje postane zadovoljstvo. Neka jezik postane vaš put.

Kontaktirajte nas već danas i obezbedite svoje mesto na kursu.


Napomena: kursevi mogu da se izvode u intenzivnom režimu, 3 puta nedeljno po 90 minuta.

Pun naziv kursa: 

Španski jezik A1


Trajanje kursa: 70 časova od 45 minuta


Opis kursa: 

Kurs je namenjen učenicima koji se po prvi put susreću sa španskim jezikom i imaju želju da ga nauče.


Teme kursa:

Zavise od jedinica koje se prelaze u udžbeniku: predstavljanje, nazivi prodavnica, voća, povrća, odeće, brojevi, datumi, meseci u godini i sl. Upoznavanje sa osnovama gramatike španskog jezika kao i sa pravilima citanja. Preporuceni udžbenik je Aula za A1 nivo, kao i el Uso koji služi za vežbanje gramatike.


Način organizovanja nastave: 

Individualni ili rad u manjim grupama.


Ishodi učenja: 

Učenik će moći da postavlja i odgovara na bazična pitanja. Biće osposobljen da se predstavi, priča o porodici i prijateljima, daje bazične opise , priča o dnevnim aktivnostima, hrani, daje uputstva, priča o hobijima i interesovanjima, kao i da čita jednostavne tekstove na španskom jeziku.


Provere znanja: 

Domaci zadaci, vezbe na internetu, pismene provere, diktati.

Pun naziv kursa: 

Španski jezik A2


Trajanje kursa: 70 časova od 45 minuta


Opis kursa: 

Kurs je namenjen za polaznike koji su se već upoznali sa najosnovnijim pravilima čitanja, gramatike i leksike španskog jezika. Na ovom nivou, produbljuju i prosiruju već stečene veštine.


Teme kursa:

Uz udžbenik Aula za A2 nivo obrađuju se različite teme: uči se kako se izražava prošlost; kako odgovoriti i uključiti se u osnovne razgovore; opisati svakodnevne aktivnosti; kako napisati pismo ili razglednicu.


Način organizovanja nastave: 

Individualni ili rad u manjim grupama.


Ishodi učenja: 

Polaznik će moći da učestvuje u bazičnim razgovorima, da se izrazi koristeći konjuktiv, kao i da izrazi negaciju, uzrok, posledicu. Takođe, biće upoznat sa impersonalnim rečenicama, izrazima za osecanja i sl.


Provere znanja: 

Domaći zadaci, vežbe na internetu, pismene provere, diktati.

Pun naziv kursa: 

Španski jezik B1


Trajanje kursa: 80 časova od 45 minuta


Opis kursa: 

Kurs je namenjen učenicima koji već duže vreme uče španski jezik. Na ovom nivou, učenik se ohrabruje da bude što više autonoman i koristi već postojeća znanja, uz veštine koje će steći na B1 nivou.


Teme kursa:

Kroz udžbenik Aula za B1 obrađuju se različite teme, uz veći fokus na gramatici i učenju imperativa, kondicionala, glagola ser i estar i njihovih razlika, budućih vremena, perifraza i relativnih rečenica.


Način organizovanja nastave: 

Individualni ili rad u manjim grupama.


Ishodi učenja: 

Po završetku kursa, učenik će moći da uđe u bilo koju prodavnicu i samostalno se snađe u konverzaciji; moći će da piše pisma ili poruke  koristeći jednostavne, ali gramatički korektne rečenice; moći će da odrzava razgovore i izrazi svoje misljenje, sumnje, raspoloženja vezana za teme koje su mu poznate i čiji vokabular je usavršio.


Provere znanja: 

Domaci zadaci, vezbe na internetu, pismene provere, diktati

Pun naziv kursa: 

Španski jezik B2


Trajanje kursa: 80 časova od 45 minuta


Opis kursa: 

Kurs je namenjen učenicima koji su stekli dobro predznanje iz španskog jezika i, po završetku ovog kursa, moći će autonomno da se izražavaju i održavaju jednostavan razgovor sa izvornim govornikom.


Teme kursa:

Uz udžbenik Aula za B2 obradjuju se različite teme, kao što su: leksika vezana za posao, studije, nove tehnologije, društvene mreže, ponavljanje prošlih vremena i usavršavanje svih upotreba konjuktiva, upravnog govora, slaganja vremena itd.


Način organizovanja nastave: 

Individualni ili rad u manjim grupama.


Ishodi učenja: 

Učenik će moći samostalno i spontano da izražava svoje ideje i misli, koristi bogat vokabular, koristi složena vremena i završava sa raznim upotrebama konjuktiva.


Provere znanja: 

Domaći zadaci, vežbe na internetu, pismene provere, diktati.