Dobro došli!

Novosadski kulturno-obrazovni krug

Novosadski kulturno-obrazovni krug je udruženje sa misijom unapređenja obrazovnih i kulturnih procesa u našem društvu, sa fokusom na pojedinca i njegov lični kulturno-obrazovni potencijal.

Posebna ponuda našeg udruženja za efikasnu i sigurnu pripremu prijemnog ispita u Novom Sadu za upis u srednje škole. Kontaktirajte nas putem sajta, preko društvenih mreža ili na telefon 064 03 93 269!

Časovi "na daljinu"

Kao i u učionici, sa nama možete učiti i "na daljinu". Na naš čas možete "doći" posredstvom aplikacije za mobilni telefon ILI uključivanjem u konferencijski poziv preko fiksnog broja telefona (za one koje zaista nervira moderna tehnologija 😀). Mogućnost posmatranja časa sa mobilnog telefona, tableta ili Smart TV. Ovo važi i za sve klasične časove i za grupne pripreme. 👍

Vi ste u fokusu.

Kombinovani kurs "Položi prijemni" za pripremu prijemnog ispita za upis u srednje škole; slobodno kombinovanje predmeta uz mesečnu pretplatu; interaktivni vikend seminari i radionice; individualna nastava sa vrhunskim predavačima; izdavačka delatnost i još mnogo toga.

У овој антологији ваљевске поезије, приређивач доноси избор из поезије ваљевских песника. Он у уводном есеју каже: "Одавно сам наслућивао како је Ваљево песнички град. Рад на антологији потврдио је моје наслуте."


'Dnevnik' piše o nama

"Dnevnik" piše o nama

Novosadski "Dnevnik" objavio je članak o našem udruženju, i otkrio kako doći do znanja kroz kreativnost i komunikaciju. Pogledajte ovde.

Gostovanje na Novosadskoj

Marija Bjelica, direktor Novosadskog kulturno-obrazovnog kruga gostovala je u jutarnjem programu Novosadske TV, gde je predstavila organizaciju i naše usluge, kao i najavila učešće na Maminom bazaru!