SMS sekretar

Usluga SMS sekretara dostupna je svim članovima i polaznicima Novosadskog kulturno-obrazovnog kruga, i može se koristiti isključivo sa registrovanog broja mobilnog telefona (to je broj koji unosite u pristupnicu a na koji vam verovatno već stižu informacije od NSKRUG).

Da pristupite ličnom internet portalu, gde možete dobiti informacije o vašem računu, terminima i progresu, pošaljite poruku sa tekstom DOSIJE na broj telefona SMS sekretara: 064 86 27 849. U odgovoru ćete dobiti link do vašeg ličnog dosijea.

SMS sekretaru možete slati poruku u slobodnoj formi o potrebi za zakazivanjem određene aktivnosti u NSKRUG i slično.

SMS sekretar tipično ne odgovara na telefonske pozive. Za razgovor sa nama koristite brojeve telefona 064 11 32 729  ili 064 03 93 269.

SMS sekretar će vam slati podsetnike za sve individualne aktivnosti dan ranije (u poslepodnevnim satima), kao i  oko 2 sata pre zakazanog termina. Ukoliko želite podsetnik za sve aktivnosti, uključujući i grupne časove, ta opcija se može aktivirati na zahtev. Slanjem SMS poruke sa tekstom STANJE, dobićete trenutno zaduženje računa. Slanjem SMS poruke sa tekstom TERMIN na isti broj, dobićete informaciju o sledećem zakazanom terminu. Takođe, moguće je pregledati i sledeće zakazane termine slanjem poruke TERMIN sa dodatkom rednog broja sledećeg termina (npr. TERMIN1, TERMIN2, TERMIN3 ...